Υπό κράτηση ο 56χρονος γυναικολόγος μέχρι την ημέρα εκδίκασης του

14:05 18/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αποφάσισε σήμερα όπως ο 56χρονος  γυναικολόγος, εναντίον του οποίου είχαν απαγγελθεί χθες συνολικά 210    κατηγορίες, παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την ημέρα της  δίκης του.

Χθες το Δικαστήριο, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε ο 56χρονος γυναικολόγος  από τη Λάρνακα, αποφάσισε όπως παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του  Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα στις 8  Δεκεμβρίου.

Στη

χθεσινή διαδικασία, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, απαγγέλθηκαν στο γυναικολόγο οι 210 κατηγορίες οι οποίες αφορούν βιασμούς, περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων και ενήλικων γυναικών και άσεμνη επίθεση.

Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται 81 μάρτυρες κατηγορίας, ανάμεσα τους και 43 γυναίκες – φερόμενα θύματα του 56χρονου που είναι Κύπριες και αλλοδαπές, ηλικίας από 17 μέχρι 50 χρόνων.

Τα αδικήματα της υπόθεσης διαπράχθηκαν από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Οκτώβριο του 2011. Ανάμεσα στα τεκμήρια που θα κατατεθούν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου είναι και 500 φωτογραφίες από τις περίπου 2000 που εντοπίστηκαν από την Αστυνομία σε ηλεκτρικούς υπολογιστές του γυναικολόγου, στις οποίες απεικονίζονται τα όσα φέρονται να υπέστησαν οι 43 γυναίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα