Τρεις νέες συλλήψεις για την υπόθεση Proton

10:36 14/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Tρία ακόμη άτομα εμπλεκόμενα στην υπόθεση της Proton με βασικό κατηγορούμενο τον Λ. Λαυρεντιάδη συνελήφθηκαν με ένταλμα που εξέδωσε η 2η ειδική ανακρίτρια, Ι. Χατζάκη. Πρόκειται για τα πρώην μέλη του ΔΣ της Proton και μέλη της επιτροπής πιστοδοτήσεων της τράπεζας κ.κ. Α. Αθανάσογλου, Τρ. Κολλιντζά και Δ. Σαραμαντή. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια ο επιχειρηματίας και πρώην

μεγαλομέτοχος της Proton Bank Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Οι τρεις που συνελήφθησαν θεωρήθηκαν ύποπτοι φυγής.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια ο επιχειρηματίας και πρώην μεγαλομέτοχος της Proton Bank Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος συνελήφθη στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βουλιαγμένη.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του ο κ. Λαυρεντιάδης μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν χθες τον κ. Λαυρεντιάδη βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι του ένα σημαντικό ποσό σε μετρητά καθώς και πολύτιμα κοσμήματα, όπως και λογαριασμούς από τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο που περιλαμβάνονταν στο αρχείο του επιχειρηματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα