Τον μαχαίρωσε για τον τρόπο που οδηγούσε (Λεμεσός)

10:56 23/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Υπόθεση μαχαιροφορίας και τραυματισμού 28χρονου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 28χρονος στην Αστυνομία, την 21η Ιανουαρίου 2012, γύρω στις 10.45μ.μ., ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στη Λεμεσό, ένα μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστα πρόσωπα, ανέκοψε την πορεία του. Ο 28χρονος, έκανε παρατήρηση στον οδηγό του μοτοποδηλάτου για τον τρόπο που οδηγούσε και τότε ο συνεπιβάτης στο μοτοποδήλατο, τον κάλεσε να σταματήσει το αυτοκίνητό του για να μιλήσουν.

Σύμφωνα πάντα με τον 28χρονο, αυτός σταμάτησε το όχημα του στην άκρη του δρόμο και άνοιξε

το παράθυρό του, για να μιλήσει με τον συνεπιβάτη του μοτοποδηλάτου. Ωστόσο, αυτός φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι, με λεπίδα μήκους 30 εκατοστών περίπου, με το οποίο τραυμάτισε τον 28χρονο στο δεξί χέρι.

Στη συνέχεια ο δράστης και ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 28χρονος επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικό τραύμα στην ραχιαία επιφάνεια του δεξιού αντίχειρα και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Ο παραπονούμενος έδωσε στην Αστυνομία περιγραφή του προσώπου που τον τραυμάτισε, σύμφωνα με την οποία ο δράστης είναι ηλικίας 17 ετών περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου, με κοντά, σγουρά, καστανά μαλλιά, ενώ κατά τον πιο πάνω χρόνο φορούσε μπλε φόρμες. Όπως ανέφερε ο 28χρονος, το μοτοποδήλατο ήταν μαύρου χρώματος και δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα