Το Υπ. Παιδείας θα στηρίξει τους εκπαιδευτικούς, διαβεβαιώνει ο Κ. Κενεβέζος

21:46 6/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη διαβεβαίωση ότι ως Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού αναγνωρίζει το έργο των εκπαιδευτικών και θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τους εκπαιδευτικούς και το έργο που επιτελούν, έδωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος.

Σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαρχιακό Γραφείο ΟΕΛΜΕΚ Λευκωσίας προς τιμή των αφυπηρετησάντων καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, ο Κυριάκος Κενεβέζος ανέφερε ότι το Υπουργείο Παιδείας

και Πολιτισμού στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο του εκπαιδευτικού και της σχολικής μονάδας. «Στοχεύουμε σε μια δυναμική, ποιοτική εκπαίδευση που να ατενίζει με αισιοδοξία τις προκλήσεις του 21ου αιώνα αλλά και να διαμορφώνει αξιοπρεπείς ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα, οι οποίοι να διεκδικούν και τα δικαιώματά τους και την απελευθέρωση του ημικατεχόμενου τόπου τους» σημείωσε.

«Για εμάς, επομένως, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση δεν έχει θετικό περιεχόμενο, χωρίς και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης και της ιστορικής μνήμης» πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμη πως όραμα της Κυβέρνησης είναι να ξαναφέρει το χαμόγελο και την ελπίδα στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.

Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του ο Υπουργός Παιδείας απηύθυνε επίσης εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού αλλά και εκ μέρους της κυπριακής πολιτείας γενικότερα, τις πιο θερμές ευχαριστίες αλλά και συγχαρητήριά προς τους καθηγητές και τις καθηγήτριες για όλα όσα έχουν προσφέρει και επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια της ευδόκιμης υπηρεσίας τους και τους ευχήθηκε ταυτόχρονα υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δημιουργική δύναμη για να μπορέσουν να χαρούν και να απολαύσουν το νέο στάδιο της ζωής τους.

Συνεχάρη τέλος το Επαρχιακό Γραφείο ΟΕΛΜΕΚ Λευκωσίας για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει την εκδήλωση αυτή, για να τιμήσει τους εκπαιδευτικούς που αφυπηρέτησαν το 2012.cc42#sthash.l7GKiqHe.dpuf

Keywords
Τυχαία Θέματα