Το ΑΚΕΛ στο πλευρό των απεργών οικοδόμων, δηλώνει ο Α. Κυπριανού

11:26 25/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως άλλοθι η οικονομική κρίση για να αλώνονται θεσμοί και δικαιώματα που κερδήθηκαν με αγώνες δεκαετιών», δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, σε σχέση με την απεργία των οικοδόμων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, ο κ. Κυπριανού επισκέφτηκε σήμερα το πρωί εργοτάξιο στη Δεκέλεια για να

εκφράσει εκ μέρους του κόμματός του τη στήριξη και την αμέριστη αλληλεγγύη στον αγώνα, που διεξάγουν οι οικοδόμοι για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων τους.
Ο κ. Κυπριανού, αναφέρει η ανακοίνωση, μίλησε στους απεργούς αναφερόμενος στη σημασία της ενότητας που πρέπει να διακρίνει τους εργαζομένους σε κάθε ταξική μάχη που καλούνται να δώσουν. Αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία που έχει η επιτυχής έκβαση του αγώνα των οικοδόμων έτσι που «να πάψουν οι εργοδότες της οικοδομικής βιομηχανίας να εκμεταλλεύονται από τη μια ξένους εργαζομένους και να πιέζουν ταυτόχρονα τους Κύπριους εργαζομένους να αποδεχτούν απαράδεκτες επιθέσεις στα δικαιώματα τους».

Τέλος, διαβεβαίωσε τους απεργούς πως το Λαϊκό Κίνημα θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα δώσει μαζί τους, τους αγώνες υπεράσπισης των δίκαιων αιτημάτων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα