Το Jeep Wrangler Polar θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης

16:38 7/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

H Jeep ανακοίνωσε ότι στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης(12- 22 Σεπτεμβριου) θα παρουσιάσει την γκάμα των μοντέλων της, σε ένα περίπτερο σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προβάλλει την πολύπλευρη χρηστικότητα των SUV της μάρκας.

Το νέο Jeep Wrangler Polar θα εκτεθεί για πρώτη φορά στη γερμανική έκθεση, ενισχύοντας την γκάμα των ειδικών εκδόσεων του

μοντέλου. Διαθέτει πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Trac-Loc και με άξονες Dana 30 εμπρός και 44 πίσω, 18?? μαύρες ζάντες αλουμινίου, γαλάζιο εξωτερικό χρώμα αμαξώματος/οροφής και αξεσουάρ Mopar.

Αναμένεται στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2014 σε 2θυρο και 4θυρο αμάξωμα. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.800 κ.εκ. turbo diesel 200 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης, εξοπλίζεται και με τον κινητήρα 3.600 κ.εκ. V6, o οποίος συνδυάζεται με 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Την γκάμα του Jeep Wrangler στο περίπτερο συμπληρώνουν οι εκδόσεις Sahara Unlimited και Rubicon.

Θα παρουσιασθούν, επίσης, το Grand Cherokee στις εκδόσεις Summit, Overland και SRT καθώς και το πρόσφατα ανανεωμένο Jeep Compass Limited με τον κινητήρα turbo diesel 2.200 κ.εκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα