Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού για τη ΔΤ στη Θεσσαλονίκη

Αργά χθες το απόγευμα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση των ονομάτων δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΥΠ.ΟΙΚ και περιλαμβάνει όλες τις θέσεις πλην των ειδικοτήτων των διευθυντών παραγωγής, των μεταφραστών-υποτιτλιστών και των εκφωνητών.

Τι λέει η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση προσωρινού πίνακα κατάταξης, κατόπιν της με ΑΠ 02/2013«Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού» του Ειδικού Διαχειριστή του συνόλου

των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού της ΕΡΤ Α.Ε. για τις θέσεις τη ςΘεσσαλονίκης, πλην των ειδικοτήτων Γ.2 – ΠΕ Διευθυντές Παραγωγής και Γ.5 ΠΕ Μεταφραστές – Υποτιτλιστές – Εκφωνητές.

H ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη των επιτυχόντων, καθώς απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες πρόσληψης ο υποψήφιος διαγράφεται από τους οικείους πίνακες κατάταξης.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι αναφερόμενοι σχετικά με τον τόπο και χρόνο κατάθεσης των προβλεπόμενων στην Προκήρυξη δικαιολογητικών πρόσληψης.»

Δείτε τη λίστα των επιτυχόντων εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα