Τίτλοι τέλους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

11:11 13/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με ένα μεγάλο πάρτι όπου η μουσική είχε την τιμητική της το Λονδίνο αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Τζον Λένον επί σκηνής καθώς τραγούδησε το Imagine σε ένα βίντεο που δημιούργησε η Γιόκο Όνο ειδικά για την τελετή ενώ και η μορφή του σχηματίστηκε στο κέντρο της σκηνής με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Παράλληλα, είδαμε το Φρέντι Μέρκιουρι τοων Queen

σε συναυλία του 1986 στο Γουέμπλεϊ ενώ “παρών” ήταν και ένας σηματνικός για τη Βρετανία πολιτικός, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ τον οποίο είδαμε να βγαίνει από την κορυφή του ομοιώματος του Μπιγκ Μπεν (τον υποδύθηκε ο ηθοποιός Τίμοθι Σπαλ).

Στη συνέχεια, είδαμε πλήθος αστέρων να παρλαύνουν από τη σκηνή όπως ήταν ήδη γνωστό από πριν.

Οι Spice Girls ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους για μία και μόνο εμφάνιση ενώ τραγούδησανοι George Michael, Annie Lenox, οι Madness, οι Pet Shop Boys, ο Ρέι Ντέιβις (στο πρώτο μέρος), οι Kaiser Chiefs, οι Bond, η Τζέσι Τζέι, ο Ερικ Αϊντλ (ιδρυτικό μέλος των Μόντι Πάιθον) και οι Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ των θρυλικών Queen.

Μετά το δεύτερο μουσικό μέρος του σόου, ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού ύμνου της Ελλάδας και του Ολυμπιακού ύμνου, αμέσως μετά η παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας από τον δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, στο Ζακ Ρογκ, ο οποίος με τη σειρά του την παρέδωσε τον δήμαρχο του Ρίο ντε Τζανέιρο, Εντουάρντο Πάες, παραδίδοντας έτσι τη “σκυτάλη” στην πόλη της Βραζιλίας που θα φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2016.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα (ώρα Λονδίνου), ο Βωμός όπου έκαιγε η Ολυμπιακή Φλόγα διαχωρίστηκε εκ νέου στα 204 κομμάτια από τα οποία είχε συντεθεί και ακριβώς τα μεσάνυχτα έσβησε, σηματοδοτώντας την οριστική λήξη των Αγώνων του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα