Για πρώτη φορά τ/κ τράπεζα θα επεκταθεί στην Τουρκία

10:57 13/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η τράπεζα του ψευδοκράτους Near East πήρε άδεια από το αρμόδιο σώμα της Τουρκίας και θα επεκτείνει εκεί τις δραστηριότητές της, επιτυγχάνοντας μια πρωτιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μιλλιέτ, σε γραπτή του δήλωση ο γενικός διευθυντής της τράπεζας, Κοζάν Καρακούρτ, ανέφερε ότι αυτό θα ενδυναμώσει περισσότερο τις σχέσεις με τις τοπικές τράπεζες στην Τουρκία

και θα φέρει μια πιο αναγνωρίσιμη θέση για τη Near East. Το πρώτο υποκατάστημα, πρόσθεσε, θα το ανοίξουν στην Κωνσταντινούπολη και έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία γι’ αυτό.

Η Near East ήταν – σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του Καρακούρτ – η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη τράπεζα στα κατεχόμενα το 2011, έχει 16 χρόνια πείρας στο χρηματοπιστωτικό τομέα του ψευδοκράτους και η έγκριση για έναρξη λειτουργίας στην Τουρκία είναι μια πρωτιά γι’ αυτή.

Όπως αναφέρει η Μιλλιέτ, η εν λόγω τράπεζα έχει 12 υποκαταστήματα στα κατεχόμενα, το 2011 αύξησε τα κέρδη της πριν από το φόρο κατά 60% (δεν αναφέρεται ποσό) και το προσωπικό της τον τελευταίο χρόνο κατά 70% (δεν αναφέρεται αριθμός).

Keywords
Τυχαία Θέματα