Θρίλερ με το ”Πρωινό Ant1”

17:03 10/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα πάνω κάτω θα συμβούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Ant1 και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη! Ο σταθμός θα προχωρήσει σε καταργήσει της πρωινής ζώνης, τουλάχιστον έτσι όπως την γνωρίζαμε μέχρι τώρα!

Οι συσκέψεις είναι αλλεπάλληλες και οι προτάσεις είναι τρεις! Εκείνη όμως που είναι πιο πιθανή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» είναι η κατάργηση της πρωινής ζώνης κατά το ήμισυ! Σύμφωνα με τους ιθύνοντες

του καναλιού η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μετακομίζει από τις 7:00 στις 10:00! Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή του! Θα έχει το ίδιο στυλ και το ίδιο χαμηλό κόστος παραγωγής! Η μόνη προσθήκη που θα γίνει ενδεχομένως είναι μίας παρουσιάστριας με γνώσεις και στο lifestyle!

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι δύο! Τα ονόματα της Ευγενίας Μανωλίδου και της Ράνιας Θρασκιά! Μέχρι αυτή την ώρα προβάδισμα φαίνεται πώς έχει η Ράνια! Η εκπομπή θα έχει διάρκεια δύο ώρες και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα την παίρνει η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Υπάρχει το ενδεχόμενο και να είναι τρίωρη και να ακολουθεί η εκπομπή των δύο κυριών! Η απόφαση θα παρθεί μέχρι τέλος του μήνα τι ακριβώς θα γίνει στον Ant1! Δείτε το βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα