Θετικά σχόλια από την ΕΕ για την ατζέντα του Υπουργείου Άμυνας

10:53 11/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Θετικά σχόλια για τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που αναπτύσσει το Υπουργείο Αμυνας, έχει αποσπάσει από την Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η ατζέντα του Υπουργείου Αμυνας για την Κυπριακή Προεδρία, δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Δημήτρης Ηλιάδης.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο συνάντησης της Στρατιωτικής Επιτροπής ΕUMC, που πραγματοποιείται σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λάρνακας, ο κ. Ηλιάδης ανέφερε ότι, «στα πλαίσια της Κυπριακής Προεδρίας,

σήμερα και αύριο συνεδριάζει στην Κύπρο η Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης με θέματα της αρμοδιότητας της”.

“Σήμερα το πρωί έχουμε παρουσιάσει την ατζέντα της Κυπριακής Προεδρίας του Υπουργείου Αμυνας και έχουν εκφραστεί με τα πιο θετικά σχόλια για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τις οποίες αναπτύσσουμε», είπε.

Πρόσθεσε ότι «η Στρατιωτική Επιτροπή θα παρακολουθήσει αύριο το πρωί στο λιμάνι της Λάρνακας την τελική φάση της άσκησης Αργοναύτης 2012 και για πρώτη φορά η Στρατιωτική Επιτροπή θα επιθεωρήσει το τμήμα της Κυπριακής Εθνοφρουράς που συμμετέχει σε συγκρότημα μάχης και είναι στη διάθεση της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τις αποστολές και τις επιχειρήσεις της».

Keywords
Τυχαία Θέματα