Θέσεις Εργασίας: Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο

11:01 17/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Κενές θέσεις: Υπεύθυνο καταστήματος Λεμεσού, Υπεύθυνο καταστήματος – αποθήκης για το υποκατάστημα της Λάρνακας και Πάφου (δύο θέσεις), Διανομέα για την πόλη της Λεμεσού, Κοπέλα για γραφική εργασία στην Λευκωσία, Υπεύθυνο πωλήσεων με βασικό μισθό και προμήθεια.

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ; – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!

Η εταιρεία C.Z. Easyserve Ltd ζητά προσωπικό για άμεση εργοδώτηση στις πιο κάτω θέσεις :

1) Υπεύθυνο καταστήματος – αποθήκης για το υποκατάστημα της Λεμεσού – MyCourier. Απαραίτητα

προσόντα γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή, καλη γνώση της αγγλικής γλώσσας και διοικητικές ικανότητες. Απαραίτητη η παρουσίαση λευκού ποινικού μητρώου. Προηγούμενη εμπειρία στον τομέα των ταχυμεταφορών θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

2) Υπεύθυνο καταστήματος – αποθήκης για το υποκατάστημα της Λάρνακας και Πάφου (δύο θέσεις) – MyCourier, μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα προσόντα γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή, καλη γνώση της αγγλικής γλώσσας και διοικητικές ικανότητες. Απαραίτητη η παρουσίαση λευκού ποινικού μητρώου. Προηγούμενη εμπειρία στον τομέα των ταχυμεταφορών θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

3) Διανομέα για την πόλη της Λεμεσού μερικής ή ολικής απασχόλησης. Απαραίτητα προσόντα άδεια οδηγού για αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, γνώση της αγγλικής γλώσσας και λευκό ποινικό μητρώο. Προηγούμενη εμπειρία στον τομέα των ταχυμεταφορών θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

4) Κοπέλα για γραφική εργασία στην Λευκωσία μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα προσόντα γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή, καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και λευκό ποινικό μητρώο.

5) Υπεύθυνο πωλήσεων με βασικό μισθό και προμήθεια. Απαραίτητα προσόντα καλή γνώση της αγοράς, γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή, γνώση της αγγλικής γλώσσας, εμπειρία στις πωλήσεις και λευκό ποινικό μητρώο.

Βιογραφικά σημειώματα να αποσταλούν στον info@easyserve.biz μέχρι την Παρασκευή 20/12/2013. Οι επιλεγέντες θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη το Σάββατο 21/12/2013 με προοπτική έναρξης εργασίας την Δευτέρα 23/12/2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα