Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του 35χρονος (Upd)

10:39 17/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 16:00

Τις τοξικολογικές εξετάσεις από τις οποίες θα διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 35χρονου Πάρη- Βασίλειου Διαμαντόπουλου αναμένει η Αστυνομία.

Όπως δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, χθες γύρω στις 21.30, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι ο 35χρονος εντοπίσθηκε αναίσθητος στην οικία του στη Λευκωσία.

Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία ερευνώντας την υπόθεση εντόπισε τον 35χρονο στο πάτωμα του σαλονιού της οικίας του. Ο Διαμαντόπουλος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,

όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, το σώμα του Διαμαντόπουλου δεν έφερε εμφανείς εξωτερικές κακώσεις. Πρόσθεσε ότι σήμερα διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού και λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η Αστυνομία θα αναμένει τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και ανάλογα θα προχωρήσει στη λήψη καταθέσεων, ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Είδηση 10:14

Χθες βράδυ εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία 35χρονος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο άτυχος άντρας είχε αναζητηθεί από φίλους τους, οι οποίοι μετέβησαν στο διαμέρισμα με τη συνοδεία αστυνομικών.

Το σώμα του 35χρονου δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη νεκροψία.

Να θυμίσουμε ότι χθες είχε εντοπιστεί και το άψυχο σώμα ενός 27χρονου αλλοδαπού στη Ξυλοφάγου, δίπλα από σόμπα υγραερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα