Σύσκεψη για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Πάφο

20:23 26/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νέα προσπάθεια καταβάλλει η Επιτροπή Υγείας και Καθαριότητας του Δήμου Πάφου την ερχόμενη Δευτέρα για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος με τα κουνούπια, ύστερα από παράπονα πολιτών.

Μετά τη σημερινή έκτακτη σύσκεψη, στην  παρουσία του Δημάρχου Σάββα Βέργα, μελών της Επιτροπής Υγείας του Δήμου, Υγειονομικών Λειτουργών, του υπεύθυνου Καθαριότητος και του Δημοτικού Ιατρού για την αντιμετώπιση του προβλήματος στη δημαρχούμενη περιοχή της Πάφου, αποφασίστηκε όπως την ερχόμενη Δευτέρα επαναληφθεί η συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο να γίνει απευθείας ανάθεση

οργανωτικού προγράμματος στους υπαλλήλους της υγειονομικής υπηρεσίας και να διευθετηθεί εποπτεία από την Επιτροπή Υγείας του Δήμου, ώστε να μπορέσει η τοπική Αρχή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Καθαριότητας του Δήμου Πάφου Φυλακτής Κωνσταντινίδης ανέφερε πως το πρόβλημα υπάρχει, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει προσπάθειες για επίλυσή του αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά.

Στόχος μας, είπε ο κ. Κωνσταντινίδης, είναι η προστασία των πολιτών και επισκεπτών της πόλης μας και η απαλλαγή από τη μάστιγα των κουνουπιών, αλλά και της ποντίκας.

«Στόχος μας είναι να βάλουμε κάτω τους χάρτες της Πάφου, να χωριστεί η περιοχή σε τμήματα και να ανατεθεί ειδικά σε κάθε άτομο που ασχολείται με την καταπολέμηση, ένας τομέας της ευθύνης του, ώστε να ελέγχεται η ποιότητα και η εργασία που κάνει ο κάθε υπάλληλος», εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα