Συνελήφθη η κόρη του Bruce Willis

17:08 6/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Scout Willis, κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, για κατανάλωση αλκοόλ και επίδειξη στους αστυνομικούς παράνομης ταυτότητας, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με

τα δημοσιεύματα, η 20χρονη Scout Willis πέρασε τη νύχτα στη φυλακή, ενώ εμφανίστηκε την επόμενη μέρα ενώπιον δικαστή ο οποίος και της απήγγειλε κατηγορία για πλαστοπροσωπία και κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιο χώρο.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τη νεαρή Willis είναι πταίσματα, και η ίδια αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να πληρώσει εγγύηση. Ωστόσο, η Scout θα αναγκαστεί να βρεθεί ξανά ενώπιον του δικαστή στις 31 Ιουλίου.

Η σύλληψη της Scout έγινε την Δευτέρα το πρωί, όταν αστυνομικοί την εντόπισαν να πίνει αλκοόλ από ένα κουτάκι μπύρας σε έναν σταθμό μετρό στο Μανχάταν. Όπως αναφέρεται, αρχικά η 20χρονη Scout Willis επέδειξε στους αστυνομικούς μια ψεύτικη νεοϋορκέζικη ταυτότητα, και έπειτα έδειξε την πραγματική της ταυτότητα.

Σημειώνεται πως στη Νέα Υόρκη είναι παράνομο να πίνει κάποιος αλκοόλ από ανοικτό κουτάκι σε δημόσιο χώρο, εκτός και αν παρευρίσκεται σε εκδήλωση ή πάρτι που έχει τη σχετική άδεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα