Συνελήφθη 33χρονος για εισβολή σε σπίτι και επίθεση κατά των ιδιοκτητών

18:45 5/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνελήφθη 33χρονος σχετικά με την υπόθεση που διερευνά η αστυνομία εναντίον του για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλημμελήματος, απαίτηση περιουσίας με σκοπό την κλοπή, επίθεση, παράνομη είσοδο και κακόβουλη ζημιά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως από τις εξετάσεις που έχει διενεργήσει η αστυνομία το κίνητρο ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 45χρονος παραπονούμενος με 46χρονο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην αστυνομία από 45χρονο, χθες στις 7 περίπου το απόγευμα 33χρονος μετέβη στην οικεία του (45χρονου) στην Πάφο, εισήλθε

σε αυτή και κρατώντας τσεκούρι , όπως είπε, του επιτέθηκε, τον χτύπησε και τον τραυμάτισε σε διάφορα μέρη του σώματος του».

Επίσης πρόσθεσε ο κ. Τσαπής, ο 33χρονος επιτέθηκε με τα χέρια του και χτύπησε τη σύζυγο του 45χρονου και εν συνεχεία με το τσεκούρι προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε διάφορα οικιακά σκεύη .

Τόσο ο 40χρονος όσο και η σύζυγος του μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απελύθηκαν.

Η αστυνομία ανακρίνει τόσο τον 33χρονο όσο και τον 46χρονο, οι οποίοι αναμένεται να κατηγορηθούν και να αφεθούν ελεύθεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα