Συνεχίζεται η διαμαρτυρία στο «δήμο» της κατεχόμενης Λευκωσίας

15:52 6/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους στον «δήμο» της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν από την ερχόμενη Πέμπτη μπροστά από το «πρωθυπουργικό» γραφείο, αντί το «δημαρχείο». Αντιπροσωπεία της πλατφόρμας για την κοινοτική ύπαρξη επισκέφθηκε σήμερα τους εργαζόμενους στην εκδήλωση μπροστά από τον κατεχόμενο δήμο για να εκφράσουν την στήριξη στον αγώνα τους και ανακοινώθηκε ότι στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα περπατήσουν μαζί με τα μέλη της συντεχνίας «δημοτικών υπαλλήλων» BES στο «πρωθυπουργικό

γραφείο», όπου οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και το Σ/κ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της BES, Σαβάς Μποζάτ.

Η διοίκηση του «δήμου» δείχνει πώς διοικείται η «χώρα» και πώς για μια καρέκλα ξεχνιούνται οι αρχές, δήλωσε εκ μέρους της πλατφόρμας ο πρόεδρος της συντεχνίας «δημοσίων υπαλλήλων», KTAMS, Αχμέτ Καπτάν κατηγορώντας την ψευδοκυβέρνηση ότι εκτελεί αυτολεξεί την επιθυμία της Τουρκίας για εξαφανισμό της τ/κ κοινότητας. «Μέχρι να φύγουν από τις καρέκλες που κάθονται θα είμαστε στους δρόμους, θα αγωνιζόμαστε».

Εξάλλου, σε συνάντηση του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας (ΚΚΔ) με την συντεχνία των Τ/κ καθηγητών, ο πρόεδρος του ΚΚΔ, Μεχμέτ Τσακιτζί είπε ότι αυτή αφορούσε στο πώς θα ενταθούν οι εκδηλώσεις τους για ν’ απαλλαγούν από την ψευδοκυβέρνηση και τον αγώνα τους για να είναι αυτοί (οι Τ/κ) τα αφεντικά της «χώρας» τους.

Το συντομότερο, είπε, η αντιπολίτευση θα βγει στους δρόμους και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους συντονισμένα γιατί ο καθένας αν τραβήξει το δικό του δρόμο δεν είναι σωστός και πρέπει να ενεργοποιηθεί η πλειοψηφία της κοινωνίας, όπως επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα