Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη – Καμμένου στην Αθήνα

19:19 11/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο των επαφών του με την ελληνική πολιτική ηγεσία, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Αθήνα

με την ιδιότητα του Προέδρου.
Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ανέφερε ότι ευχήθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη «καλή επιτυχία στο έργο του, να είναι η Παναγιά μαζί του στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η Κύπρος και η Ελλάδα» καθώς και «να αντισταθεί απέναντι στην προσπάθεια της κ. Μέρκελ να καθυποτάξει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να εντάξει και την Κύπρο στο μνημόνιο και βεβαίως να μην συνδυαστεί με κανένα τρόπο η προσπάθεια εντάξεως της Κύπρου στο μνημόνιο και σε ένα νέο σχέδιο Ανάν που θα είναι καταστροφικό και θα είναι εθνικό πλέον το έγκλημα».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο συζητήθηκαν «οι δυνατότητες συνεργασίας με χώρες εκτός των δανειστών και του είπα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συμβάλουμε όσο μπορούμε και λόγω της συνεργασίας μας με τους Συντηρητικούς και τους αντιφεντεραλιστές της ΕΕ και τον κ. Κάμερον αλλά και με τη Ρωσία που θα επισκεφθώ την Καθαρά Δευτέρα».

Κλείνοντας ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προανήγγειλε ότι θα επισκεφθεί την Κύπρο την 1η Απριλίου στην επέτειο της ΕΟΚΑ στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα