Ν. Αλεξιάδη: Μιλά για την ”εξαφάνισή” της και απαντάει σε όσους έλεγαν πως ζει μια χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό!

18:11 11/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Νάνσυ Αλεξιάδη απομακρύνθηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για τους λόγους αυτής της εξαφάνισης. Η τραγουδίστρια δίνει τη δική της απάντηση στις φήμες που ακούστηκαν τότε…



Μιλώντας στην Δέσποινα Καμπούρη και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα τονίζει πως συνέβησαν διάφορα πράγματα στην ζωή της και πως κάποια στιγμή μπλόκαρε και ένιωσε την ανάγκη να αποστασιοποιηθεί από τους πάντες! Ποια είναι όμως η απάντηση της στις φήμες που ακούστηκαν;

Φήμη νούμερο 1: “ Η Νάνσυ, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό,

είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι”
Μια μέρα που ήμουν στο σπίτι άνοιξα την τηλεόραση και είδα τον εαυτό μου με έναν τίτλο που έλεγε, “ Η Νάνσυ σε αναπηρικό καροτσάκι”. Είπα: “ Θεέ μου, δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που βλέπω! ” Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δεν με πήρε κανείς να με ρωτήσει. Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα ήταν ότι το περασμένο καλοκαίρι είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι κάνοντας θαλάσσια σπορ.”

Φήμη νούμερο 2: “ Η Νάνσυ εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό”
“ Όχι, δεν έφυγα ποτέ από την Ελλάδα, δεν παντρεύτηκα και δεν έζησα χλιδάτη ζωή. Ήμουν στο σπίτι μου στην Αθήνα, με την οικογένεια μου κι έκανα πλάκα στους φίλους μου λέγοντας τους: “Κοιτάξτε χλιδάτη ζωή που κάνω με τον γύψο στο πόδι” Υπέφερα ένα ολόκληρο καλοκαίρι!

Φήμη νούμερο 3: “ Η Νάνσυ όλους αυτούς τους μήνες έκρυψε την εγκυμοσύνη της”
“ Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στη ζωή μου, δεν θα το έκρυβα ποτέ και δεν θα μπορούσα να τα κρύψω έτσι και αλλιώς. Η μητρότητα είναι ιερό πράγμα. Είναι το πιο σημαντικό κατόρθωμα για μια γυναίκα. Ούτε καριέρες, ούτε λεφτά, ούτε τίποτα δεν έχει αξία μπροστά στη μητρότητα. Όχι, δεν έχω παιδί!

Keywords
Τυχαία Θέματα