Συγκλονισμένος ο Δήμος Αραδίππου λόγω της κατάστασης του Τάσου Μητσόπουλου

11:42 22/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Δήμου Αραδίππου με το άκουσμα της είδησης για την επιδείνωση της κατάστασης του Υπουργού Αμυνας Τάσου Μητσόπουλου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης, καθ’ οδόν προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, «τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι κάτοικοι του Δήμου, εντός του οποίου διέμενε ο Τάσος Μητσόπουλος, είμαστε συγκλονισμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Υπουργού Αμυνας. Οι προσευχές όλων μας βρίσκονται με τον Τάσο

και ευχόμαστε η οικογένεια του να βρει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις δύσκολες ώρες που περνά».

Πρόσθεσε ότι ο Τάσος «ήταν και είναι ένας άνθρωπος με ήθος, με αξιοπρέπεια και λεβεντιά. Είναι ο άνθρωπος που πολεμούσε και πολεμά για τις ανθρώπινες αξίες, νοιάζεται για τη νεολαία για την οποία πιστεύει ότι θα πρέπει να πάρει αυτό που της αξίζει, ενώ πάνω απ’ όλα έβαζε και βάζει την Κύπρο».

Ευχόμαστε, συνέχισε, «ο Θεός να βοηθήσει να περάσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνά ο Τάσος Μητσόπουλος».

Σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αραδίππου «εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για την κατάσταση της υγείας του Υπουργού Αμυνας Τάσου Μητσόπουλου, αποφάσισε όπως αναστείλει όλες τις προσεχείς προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις».

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν την ειλικρινή τους συμπαράσταση στην οικογένεια του Υπουργού».

Keywords
Τυχαία Θέματα