Στο 10% το όφελος της επαρχίας απο τη φετινή αύξηση του τουρισμού εκτιμά ο Δήμος Πάφου

19:53 12/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στο 10% ανέρχεται το όφελος της επαρχίας Πάφου από τη φετινή αύξηση του τουρισμού, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Πάφου Πόλυς Πολυδώρου.
Ο κ. Πολυδώρου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως υπό κανονικές συνθήκες η επαρχία Πάφου θα κατέγραφε και τη φετινή χρονιά μείωση των αφίξεων κατά 5% περίπου.

Η μεγάλη αυτή ανατροπή, σημείωσε, οφείλεται κυρίως σε δύο αεροπορικές εταιρείες της RyanΑir και την Transaero, που

έχουν ανατρέψει τα δεδομένα.
Ο κ. Πολυδώρου αναφερόμενος στην αποστολή στη ρωσική πόλη Τσιεμποξαρί που θα πραγματοποιηθεί στις 21-25 Οκτωβρίου και στις επικρίσεις που υπάρχουν ότι δεν είναι δυνατόν εν μέσω οικονομικής κρίσης ο δήμος να οργανώνει πολυάριθμες αποστολές σε τόσο μακρινούς προορισμούς, είπε ότι τόσο η Πάφος όσο και η Κύπρος επενδύουν πολλά στη Ρωσία για ανάκαμψη της οικονομίας και χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις επαφές που θα πραγματοποιηθούν στην ρωσική πόλη. Είπε ακόμη ότι ο Δήμος Πάφου δεν θα επιβαρυνθεί με άλλα έξοδα πέραν των αεροπορικών εισιτηρίων.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου Πάφου στη ρωσική πόλη αποτελεί ανταπόδοση της επίσκεψης αντιπροσωπείας από την πόλη Τσιεμποξαρί τον Αύγουστο στην Πάφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα