Στην τρίωρη στάση εργασίας και οι εκπαιδευτικοί

19:12 8/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί στην τρίωρη στάση εργασίας και στην εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Κ.Δ.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ συμπορευόμενο με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα της Κύπρου, αποφάσισε τη συμμετοχή της Οργάνωσης στην τρίωρη στάση εργασίας και στην εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

”Με την εκδήλωση το συνδικαλιστικό Κίνημα της Κύπρου θέλει να στείλει το μήνυμα τόσο προς την Κυβέρνηση όσο και προς τα κόμματα ότι τα μέτρα που επιχειρούν να ψηφίσουν είναι ετεροβαρή. Παράλληλα να τονίσει ότι δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε νέα ενέργεια που θα πλήττει τα ωφελήματα των εργαζομένων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και θα παραγνωρίζει τον κοινωνικό διάλογο”, αναφέρει η ΟΕΛΜΕΚ, σε ανακοίνωση της.

Σημειώνει ότι η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 μέχρι και τις 13:35 και καλεί τους συναδέλφους της να συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή ”ώστε με τη μαζικότητα μας να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν θα αποδεχτούμε νέα τετελεσμένα που θα πλήττουν τα συμφέροντα των εργαζομένων”, όπως αναφέρει.

Τέλος, καλεί τους Διευθυντές των σχολείων να ειδοποιήσουν τους γονείς, για να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο στις 10:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα