Στην διαχείριση του ΚΟΤ πέρασε το Συνεδριακό Κέντρο

15:43 15/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μετά από τη διεξαγωγή της πιο φιλόξενης Προεδρίας, το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία είναι πλέον πανέτοιμο να καταστήσει την κάθε διοργάνωση συνεδριακού τύπου μία μοναδική εμπειρία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο οποίος έχει αναλάβει στην παρούσα φάση τη διαχείριση του Συνεδριακού Κέντρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι εκδηλώσεις που φιλοξενεί το Συνεδριακό Κέντρο αφορούν συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις, δημοσιογραφικές διασκέψεις, ποιοτικές εκδηλώσεις, προωθητικές καμπάνιες προϊόντων».

Προσθέτει

ότι «από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει ξεκινήσει η διοργάνωση σειράς σημαντικών εκδηλώσεων, οι οποίες υλοποιούνται με επιτυχία».

Ο ΚΟΤ αναφέρει ότι «με αυξανόμενη την ανάγκη για συνεχείς διαβουλεύσεις σε όλους τους τομείς, συλλογικότητα στις αποφάσεις και συντονισμό των προσπαθειών όλων, η αξιοποίηση ενός τέτοιου άρτιου χώρου αντανακλά την καλύτερη εικόνα της Κύπρου και των επαγγελματικών υπηρεσιών της».

Αναφέρει επίσης ότι «με άνετες αίθουσες υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, άρτιο μεταφραστικό σύστημα, υψηλής ποιότητας γαστρονομία, με ένα ευχάριστο περιβάλλοντα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει υπαίθριες εκδηλώσεις αλλά πάνω απ’ όλα με το πάθος και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κάθε ξεχωριστής διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα