Στη δεύτερη θέση ο Κοντίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Standard

17:59 21/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης παραμένει ο Παύλος Κοντίδης μετά τη συμπλήρωση της πέμπτης μέρας των αγώνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Standard Ανδρών 2013 που άρχισε την περασμένη Κυριακή στο Ομάν και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 του μήνα.

Οι κακές καιρικές συνθήκες (βροχή και κεραυνοί) ανέβαλαν τη μια από τις δυο σημερινές προγραμματισμένες διαδρομές. Οι διοργανωτές πήραν την απόφαση αυτή για λόγους ασφάλειας των αθλητών.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Παύλος Κοντίδης στη σημερινή (Πέμπτη

21.11) διαδρομή, πήρε τη 16η θέση, αλλά αυτό το γεγονός δεν άλλαξε την κατάσταση, αφού ο πρωταθλητής μας παραμένει δεύτερος στη γενική κατάταξη με 36 βαθμούς έναντι 27 βαθμών του προπορευόμενου Ρόμπερτ Σέιντ, που σήμερα τερμάτισε 12ος.

Έχει αυξήσει όμως ο Παύλος Κοντιδης τη διαφορά από τον τρίτο στη γενική κατάταξη Σουηδό Γέσπερ Σταλέιμ που έχει 42 βαθμούς. Ακολουθεί ο Γερμανός Φίλιπ Μπούχολ με 43 βαθμούς.

«Έχουμε διανύσει μέχρι τώρα στους αγώνες αυτούς μια απόσταση. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει όμως ακόμη αρκετός δρόμος. Ο στόχος είναι εφικτός. Ο Παύλος συνεχίζει την προσπάθειά του σε κατάσταση απόλυτης συγκέντρωσης. Αφού να φανταστείτε δεν επιτρέπει ούτε την επικοινωνία μεταξύ του ιδίου και των εντελώς δικών του προσώπων για να μη χάσει την απόλυτη συγκέντρωσή του στους αγώνες», δήλωσε ο πατέρας του Παύλου, Παναγιώτης Κοντίδης, ο οποίος παρακολουθεί εναγωνίως τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Παύλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα