Σιζόπουλος: Προβληματισμός για τη διεκδίκηση αξιώματος

14:12 4/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει από πλευράς του προβληματισμός και δεν έχει αποφασίσει εάν θα διεκδικήσει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Κινήματος ή οποιανδήποτε θέση στην ηγεσία της ΕΔΕΚ στο επικείμενο συνέδριό της, που θα είναι και εκλογικό.

Απαντώντας σε ερώτηση στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και πιθανόν

να μην διεκδικήσω καμίαν από τις θέσεις, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να διεκδικήσω».

Ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι «θα διαβουλευτώ με τους συνεργάτες μου και, αφού έχω μια συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΣ ΕΔΕΚ, ελπίζω τις προσεχείς ημέρες θα πάρω, πιθανόν στις επόμενες επτά με οκτώ ημέρες, τις οριστικές μου αποφάσεις εάν θα διεκδικήσω κατ’ αρχήν κάποια θέση στην ηγετική πυραμίδα του Κινήματος και, αν ναι, ποια θέση θα διεκδικήσω».

Κατέστησε σαφές ότι «παραμένω μάχιμος στις τάξεις του ΚΣ ΕΔΕΚ και, ανεξάρτητα εάν θα διεκδικήσω οποιανδήποτε θέση στην ηγετική πυραμίδα του Κινήματος ή όχι, πολιτικά και κομματικά δεν πρόκειται να αποστρατευθώ και ούτε υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση μεταγραφής μου σε άλλο κομματικό χώρο».

«Ο κύκλος της πολιτικής μου δραστηριότητας άρχισε από την ΕΔΕΚ και θα κλείσει με την ΕΔΕΚ και αυτό να είναι ξεκάθαρο», είπε καταλήγοντας ο κ. Σιζόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα