Σεμινάριο στη Μόσχα για την Κύπρο ως χρηματοπιστωτικό κέντρο

15:46 26/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ισχυρό διεθνές χρηματοπιστωτικό κέντρο, είναι το θέμα σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στη Μόσχα από την Μαρφίν Λαϊκή Τράπεζα και την εταιρεία Totalserve Management.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σεμινάριο υψηλού επιπέδου έχει

θέμα «Κύπρος: Η προτιμότερη επιλογή των Ρώσων επενδυτών» και η συμμετοχή θα γίνεται κατόπιν πρόσκλησης.

Προστίθεται ότι στην εκδήλωση θα εξεταστεί πώς και γιατί η Κύπρος διατηρεί τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα ως ένα ισχυρό διεθνές χρηματοπιστωτικό Κέντρο, παρά τις παγκόσμιες οικονομικές αντιξοότητες.

Τα θέματα στα οποία θα αναφερθούν οι ομιλητές περιλαμβάνουν το ισχυρό τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο, τις οικονομικές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η χώρα και τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το πρωτόκολλο Κύπρου-Ρωσίας και τις διμερείς σχέσεις.

Επίσης, θα συζητηθεί το θέμα των επενδύσεων από και προς τη Ρωσία μέσω Κύπρου, η εμπιστοσύνη στα καταπιστεύματα της Κύπρου, καθώς και οι υπηρεσίες “Wealth Management” στην Κύπρο.

Στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ομίλου – Διεθνείς Επιχειρήσεις & Ρωσία της Marfin Laiki Bank Μίλτος Μιχαηλάς, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Wealth Management της Marfin Laiki Bank Κυριάκος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της εταιρείας Totalserve Management Πέτρος Οικονομίδης και ο Σύμβουλος και επικεφαλής του τμήματος International Tax Planning Πέτρος Ριαλάς.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αραράτ Park Hyatt, στη Μόσχα, και οι διοργανωτές θα εκπροσωπηθούν με την ανώτατη διεύθυνσή τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα