Σύσκεψη Παπαδήμου με Υπουργούς για μνημόνιο

15:26 26/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σύσκεψη με τους Υπουργούς που οι αρμοδιότητες τους σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση πραγματοποιεί σήμερα, στις 3μ.μ., ο Έλληνας Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, με θέμα τη νέα

δανειακή σύμβαση και την πορεία των διαπραγματεύσεων για το κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Μεταξύ των Υπουργών που θα λάβουν μέρος στη σύσκεψη είναι οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Αννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Ρέππας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Τάσος Γιαννίτσης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιώργος Κουτρουμάνης και Μάκης Βορίδης.

Παράλληλα, το απόγευμα επιστρέφει στην Αθήνα ο Τσαρλς Νταλάρα για την υπόθεση του PSI, με στόχο να υπάρξει συμφωνία το συντομότερο δυνατόν σε όλα τα εκκρεμή νομικά και τεχνικά ζητήματα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του IIF.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελληνας Πρωθυπουργός θα έχει νέα συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενόψει και της επικείμενης Συνόδου Κορυφής την ερχόμενη Δευτέρα. Στη νέα συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν οι απαιτήσεις της τρόικας και να απαιτηθεί από τον κ. Παπαδήμο μία «καθαρή συμφωνία», η οποία θα αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα, που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά από τυχόν συμφωνία με το PSI, αλλά και για τα μέτρα που θα πρέπει να συμφωνηθούν.

Πληροφορίες του Μεγάρου Μαξίμου αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκλογές εάν αποτύχει η συμφωνία στο «κούρεμα» ή οι πολιτικοί αρχηγοί δεν συμφωνήσουν στα μέτρα για το νέο πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα