Σε παράδοση των εκλογικών βιβλιαρίων καλεί τους πολύτεκνους η οργάνωση Αμμοχώστου

20:39 11/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τους πολύτεκνους της Κύπρου να φέρουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια στα γραφεία της επαρχιακής οργάνωση πολυτέκνων Αμμοχώστου, καλεί η οργάνωση που σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αυτό θα συνεχισθεί μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη και τους ευχαριστεί για την μεγάλη ανταπόκριση τους.

Mέσα σε ένα χρόνο, αναφέρει η ανακοίνωση, από τους πολύτεκνους έχουν αφαιρέσει επίδομα τέκνου άνω των 18 ετών, φοιτητική χορηγία, μείωση επιδόματος τέκνου 9%,

το επίδομα της περήφανης και τιμημένης μάνας και δωρεάν περίθαλψη από τον Απρίλιο του 2013.

Η κρίση, η ανεργία, οι περικοπές μισθών, αυξήσεις στον Φ.Π.Α. και στο ρεύμα, μάς έχουν καταστρέψει οικονομικά, προστίθεται ενώ γίνεται λόγος για εξαθλίωση, φοιτητές μας δεν μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, δάνεια που μένουν απλήρωτα και νοικοκυριά που βυθίζονται στο σκοτάδι ένεκα αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών.

Η πολύτεκνη οικογένεια, σημειώνεται, είναι το υγειές κύτταρο της κοινωνίας και η πολύτεκνη μάνα είναι η αιμοδότρια του έθνους. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι έχουν εξασκήσει πίεση στους υποψήφιους Προέδρους «να αναγνωρίσουν ότι την ώρα της οικονομικής κρίσης οι πρώτοι που έπρεπε να στηριχθούν ήταν οι πολύτεκνοι με τα πολλά παιδιά και τους φοιτητές μας, επειδή είμαστε η πιο ευάλωτη ομάδα».

Σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχαν με τους κ. Γ. Λιλλήκα και Ν. Αναστασιάδη, αναφέρεται, τους υποσχέθηκαν επαναφορά όλων όσων τους έχουν αφαιρεθεί και προφορικά δεσμεύτηκαν. «Μας έδωσαν ελπίδες. Περιμένουμε να ακούσουμε και επίσημα τις εξαγγελίες τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα