Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στη Μόσχα για στήριξη της Κύπρου

09:26 21/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις και συνεχείς συναντήσεις ομάδων εργασίας μεταξύ κυπριακής και ρωσικής πλευράς, διεξάγονται στη Μόσχα με στόχο την εξεύρεση τρόπων συμμετοχής της Ρωσίας στη διάσωση της Κύπρου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έχουν συσταθεί ομάδες εργασίας οι οποίες χθες πραγματοποιούσαν συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο μεταξύ των δύο πλευρών που διήρκησαν μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα, ενώ από το πρωί άρχισαν εκ νέου νέες συναντήσεις.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν στο ΚΥΠΕ

ότι το κατά πόσον θα καθοριστεί νέα συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή με Ρώσους υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους θα εξαρτηθεί από την μελέτη των εκθέσεων που υπέβαλαν Ρώσοι τεχνοκράτες προς τη ρωσική Κυβέρνηση.

Στο μεταξύ, πέραν του Υπουργού Οικονομικών, στην κυπριακή αντιπροσωπεία συμμετέχουν, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο πρώην Υπουργός Εμπορίου, Χρίστος Μαυρέλλης, καθώς και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Λαϊκής.

Όπως μας αναφέρθηκε δεν έχει καθοριστεί ο χρόνος επιστροφής της κυπριακής αντιπροσωπείας από τη Μόσχα, η παραμονή της οποίας αναλόγως των εξελίξεων μπορεί και να παραταθεί περαιτέρω.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πυρετώδεις, Μόσχα, Κύπρου,pyretodeis, moscha, kyprou