Ανησυχία στον Σύνδεσμο Εργοληπτών Πάφου για τις εξελίξεις

08:52 21/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλη ανησυχία έχουν εκφράσει ιδιώτες από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ζητώντας μάλιστα είτε την αναστολή είτε την ακύρωση συμβολαίων με εργοληπτικές εταιρείες για την ανέγερση διαφόρων έργων δήλωσε ο Αντώνης Πετρίδης πρόεδρος του συνδέσμου εργοληπτών Πάφου .

Ο κ. Πετρίδης είπε πως οι τελευταίες εξελίξεις συζητήθηκαν στο πλαίσιο συνεδρίας των μελών του συνδέσμου Εργοληπτών στην Πάφο, προσθέτοντας πως η εκκρεμότητα θα πρέπει να κλείσει.

Όλοι συνέχισε αναμένουν ότι οι

πολιτικές ηγεσίες , οι οικονομικοί παράγοντες και όλοι όσοι έχουν ρόλο και λόγο στο θέμα θα ομονοήσουν και θα βρουν την καλύτερη λύση.
Σύμφωνα με τον κ. Πετρίδη απλά και μόνο η μεταφορά στην Κύπρο της πρότασης του Eurogroup ήταν ικανή να προκαλέσει την αναστάτωση.

Ο κ Πετρίδης αναφερόμενος στα προβλήματα του κλάδου του, είπε επίσης, πως μέχρι σήμερα εκτελούνται εργασίες από παράνομους εργολήπτες , οι οποίοι χρησιμοποιούν παράνομους, ανασφάλιστους και αδήλωτους εργάτες. Οι έλεγχοι είπε είναι μηδαμινοί με αποτέλεσμα κατέληξε οι παρανομίες και οι αγκυλώσεις του κλάδου να συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα