Πρόσληψη ανέργων Κυπρίων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία εισηγείται ο ΠΑΣΥΞΕ

15:26 18/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

ξενοδόχοι της Πάφου σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, θα θέσουν ενώπιον της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου θέματα που αφορούν την αναστολή εργασίας για την χειμερινή περίοδο και παράλληλα θα εισηγηθούν την απασχόληση ανέργων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την νέα θερινή περίοδο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τοπικής επιτροπής Πάφου του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.

Ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Πάφου του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ Θέμης Φιλιππίδης, προσθέτει στην ανακοίνωση του πως «θα ήταν χρήσιμο και αποτελεσματικό

ένα πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης ανέργων Κυπρίων που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στα ξενοδοχεία ώστε με την έναρξη της νέας καλοκαιρινής περιόδου να μπορούν να προσληφθούν στην ξενοδοχειακή βιομηχανία».

Ο κ. Φιλιππίδης σημείωσε ακόμη την διάθεση αλλά και τη θέληση των ξενοδόχων να απασχολήσουν Κύπριους οι οποίοι θα πρέπει να τύχουν προηγουμένως ανάλογης εκπαίδευσης.

«Πιστεύω» κατέληξε ο κ. Φιλιππίδης, «στην επικείμενη συνάντηση που θα έχουμε εντός των προσεχών ημερών με την αρμόδια Υπουργό, να δούμε από κοινού πως μπορούμε να υλοποιήσουμε αυτό το πρόγραμμα ώστε να είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στην ξενοδοχειακή βιομηχανία».

Keywords
Τυχαία Θέματα