Πολιτιστικός Σεπτέμβριος από το Δήμο Κάτω Πολεμιδιών

17:23 27/8/2013 - Πηγή: OnlyCY


Μετά την επιτυχία των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του, ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών δίνει συνέχεια στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, με ένα νέο πρόγραμμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων για το μήνα Σεπτέμβριο.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στις δύσκολες συνθήκες που περνά η πατρίδα και ο λαός μας, η Τέχνη και ο Πολιτισμός αποτελούν την ελπίδα και το μοναδικό μέσο για ένα καλύτερο κόσμο και “ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, με όραμα καταθέτει μια νέα πρόταση καλλιτεχνικής δημιουργίας, τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2013, με νέες

εκδηλώσεις, προσφέροντας στο φιλότεχνο κοινό δωρεάν μοναδικές νύχτες Τέχνης και Πολιτισμού”.

Συγκεκριμένα, οι τρεις νέες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Υπαίθριο Θέατρο “Μάριος Τόκας”, με πρώτη τη θεατρική παράσταση του θεάτρου ΣΚΑΛΑ, “Πώς να ληστέψετε μια τράπεζα”, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου (20:00).
Ακολουθεί, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου (20:00), μουσικοχορευτική βραδιά λάτιν, σε συνεργασία με το Latina Club, και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου (20:00), ρεμπέτικη βραδιά, σε συνεργασία με το μουσικοχορευτικό όμιλο “Ρύμβο”.

Κατά την είσοδο του κοινού στο χώρο των εκδηλώσεων, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών, θα συλλέγουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα