Πολιτικούς γάμους στην αποβάθρα Εναερίου, εγκαινιάζει ο Δήμος Λεμεσού

17:34 14/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Υπό το φως κεριών και ήχων σαξόφωνου, σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο λιτά με χαρακτήρα και χρώματα που αρμόζει στην θάλασσα και στη Λεμεσό, παντρεύεται αύριο ζεύγος Ρώσων, εγκαινιάζοντας παράλληλα την αποβάθρα Εναερίου, ως έναν από τους χώρους τέλεσης γάμων του Δήμου Λεμεσού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Λεμεσού αποφάσισε να εντάξει την αποβάθρα του Εναερίου στις τοποθεσίες τέλεσης πολιτικών γάμων, σε μια προσπάθεια να προβάλει την πόλη της

Λεμεσού, τον ήλιο και τη θάλασσα, με μια πιο αισιόδοξη διάθεση, προσφέροντας παράλληλα νέες πρωτότυπες ιδέες και επιλογές, που συνδυάζουν τον ρομαντισμό με την ποιότητα, για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής ενός ζευγαριού.

Η αυριανή γαμήλια τελετή θα αρχίσει στις 18:00, με το ζευγάρι να φτάνει στο χώρο του Εναερίου με μια κλασική Rolls Royce αντίκα. Ακολούθως θα περπατήσει προς την αποβάθρα ενώ θα ηχεί το γαμήλιο εμβατήριο και θα οδηγηθεί στο σημείο όπου θα τους αναμένει ο Δημαρχεύων, Αντιδήμαρχος Λεμεσού, πίσω από μια ανθοστόλιστη αψίδα, «ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι με ζωντανούς ήρωες το ζευγάρι και τους προσκεκλημένους από τη Ρωσία».

Η Λεμεσός, είναι ο μοναδικός Δήμος παγκύπρια, που προσφέρει τόσες πολλές και πρωτότυπες επιλογές για τα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν, με τελετές και διακόσμηση που μπορεί να έχουν θεματολογία, που παραπέμπουν σε παλαιότερες όμορφες εποχές, με την προβολή θεμάτων και τη χρήση διακοσμητικών αντικειμένων ρετρό, antique, με ροκ χαρακτήρα ή όποια άλλη επιλογή επιθυμεί το ζευγάρι.

Πέραν της αποβάθρας Εναερίου, ο Δήμος Λεμεσού προσφέρει ως χώρους τέλεσης γάμων , τους κήπους του μεσαιωνικού κάστρου, της δημοτικής βιβλιοθήκης, του ιστορικού αρχείου της πόλης, το Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολωμονίδης», το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο Γ.Σ.Ο. και τον ανακαινισμένο ζωολογικό κήπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα