Ποιος διάσημος Έλληνας έχει… ερωτική φαντασίωση τη Μενεγάκη; (Φωτογραφίες)

18:13 6/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μιλάμε για ένα διάσημο και στο εξωτερικό Έλληνα γόη, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τα πιο διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς του κόσμου, αλλά δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι η ερωτική του φαντασίωση στη χώρα μας είναι η “βασίλισσα” Ελένη Μενεγάκη! Όπως και πολλών άλλων…

Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε στο South City για την οικονομική κρίση και πως αυτή τον έχει επηρεάσει, την τελειομανία στις επαγγελματικές και προσωπικές του σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως, αν έπρεπε να διαλέξει κάποια Ελληνίδα για μία ερωτική φαντασίωση, αυτή θα ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

Πώς τον έχει επηρεάσει η κρίση; «Όπως όλους, τα χαράτσια πέφτουν βροχή και είμαι ζαλισμένος. Προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου για να μην σκοτώσω άνθρωπο (γέλια). Σκέφτομαι διάφορα, όμως σημασία έχει να είσαι υγιής. Έχω κάνει περικοπές δαπανών, αλλά ως single δεν αντιμετωπίζω σίγουρα τα προβλήματα που έχει κάποιος που έχει οικογένεια».

«Ναι, είμαι τελειομανής και αυτό παρεξηγείται. Δεν μου αρέσει η τσαπατσουλιά και η προχειρότητα. Αυτό σημαίνει ότι είμαι απαιτητικός και σίγουρα οι συνεργάτες μου καλούνται να μπουν στο δικό μου τριπ. Συνήθως μπαίνουν. Στη δουλειά μου βάζω στάνταρ και υπάρχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο που διατηρώ σε ύφος, στήσιμο, μοντάζ και ό,τι συνεπάγεται. Οι άνθρωποι που είναι κοντά μου με αντιλαμβάνονται. Πολύ συχνά ξαφνιάζονται, γιατί ταξιδεύω τόσο πολύ και βλέπω διαρκώς νέα πράγματα που ενσωματώνω στις εκπομπές, αλλά είναι πρόθυμοι να αλλάξουν πράγματα. Δεν μου αρέσει η στασιμότητα. Κατά καιρούς έχω διαψευστεί από συνεργάτες και φυσικά έχω απογοητευτεί, μου συνέβη μάλιστα και αρκετά πρόσφατα. Το να ψάχνεις να βρεις ειλικρίνεια και εντιμότητα στον χώρο των μίντια είναι αδύνατο. Εδώ κολλάει το γνωστό ρητό “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο”. Τώρα με την κρίση, βιώνουμε όλοι πιστεύω, ανθρωποφαγικές καταστάσεις» δήλωσε σε άλλο σημείο. Όσο για τον έρωτα: «Στον έρωτα όλα ανατρέπονται! Δεν υπάρχει συνταγή. Είμαι ρομαντικός και πιστεύω στον μεγάλο έρωτα. Είμαι όμως player και δεν δεσμεύομαι εύκολα. Είμαι πάντα ειλικρινής. Υου know what you get (γέλια)».

Τέλος, σχετικά με τις ερωτικές του φαντασιώσεις, δήλωσε: «Η νέα μου εμμονή είναι η Ιρίνα Σάικ , το σούπερ μόντελ που τα έχει με τον άσο της Ρεαλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο … οπότε ο Ρονάλντο πραγματοποιεί, θέλω να πιστεύω, αυτά που φαντασιώνομαι εγώ και πολλοί άλλοι στον πλανήτη γη. Η Αντζελίνα Τζολί είναι παντοτινή μου φαντασίωση , τρελαίνομαι με την ομορφιά, το στιλ, τον αέρα , την προσωπικότητά της και εννοείται τη σατανική πλευρά της (γέλια). Από την Ελλάδα, μπορώ να σκεφτώ μόνο την Ελένη Μενεγάκη ως ακαταμάχητο σύμβολο του σεξ και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος».

Keywords
Τυχαία Θέματα