Ποια είπε για τον Λιάγκα: «Τι να μας πεί κι αυτός. Δεν ασχολούμαι με τον μπούλη»

15:42 28/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Τα Καρντάσιανς» φιλοξένησαν τις πρωταγωνίστριες της παράστασης «Κούκλες- drag show».

Στο Πρωινό λοιπόν έπαιξαν την επόμενη μέρα ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή και ενώ όλο το πάνελ χαμογελούσε και έδειχνε να το διασκεδάζει, για ακόμα μια φορά ο πουριτανός Λιάγκας ήταν αντίθετος μαζί τους, εκφράζοντας την άποψή του, για αυτό που είδε:

«Ε όχι πάρα πολύ ωραία! Συγνώμη που είναι το ωραίο ρε Φαίη; Έλεος, είπαμε να είμαστε ανεκτικοί στην διαφορετικότητα… Δηλαδή ένας άντρας που η ζωή τον έκανε γυναίκα

γιατί να κάνει την Βουγιουκλάκη και την Νάνα Μούσχουρη κι εγώ να γελάσω; Πρέπει να μου αρέσει εμένα; Δεν είπα να μην γίνεται, αλλά γιατί να μου αρέσει;».
Μάλιστα μια από τις πρωταγωνίστριες, αποκάλυψε στην Σάσα Σταμάτη πως ετοιμάζει ένα βιβλίο που πολλοί επώνυμοι της showbiz είναι μέσα που υποτίθεται ότι είναι στρέιτ και παντρεμένοι. Ο Γιώργος για ακόμα μια φορά αντέδρασε λέγοντας: «Τα συγκεκριμένα κορίτσια προσφέρουν τον έρωτα, είναι ιερόδουλες οι περισσότερες, δεν είναι κακό. Πάνε λοιπόν μαζί τους κάποιοι άνθρωποι που έχουν αυτή την σεξουαλική προτίμηση. Τους αρέσει, δικαίωμα τους, υποκλινόμαστε κτλ. Αλλά τι σημαίνει δηλαδή, ότι πρέπει να γράψω βιβλίο και να τους κάνω βούκινο στην κοινωνία; Θα τρελαθούμε σήμερα, δεν έχουμε μέτρο! Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!»
Τελικά ο Γιώργος Λιάγκας, είναι ανεκτικός στην διαφορετικότητα –όπως δηλώνει- ή κάνει διακρίσεις με ορισμένους; Γιατί κάπου μπερδευτήκαμε!

Όπως μπερδεύτηκε και η τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ η οποία μιλώντας στο Nassos blog έδειξε ενοχλημένη «Δεν ασχολούμαι με τον Μπούλη. Μάλλον τον ενόχλησε που αρνήθηκα να πάω στην εκπομπή του. Δεν πειράζει. Σε όποιους αρέσουμε… Ξιδάκι Γιωργάκι. Κάνει καλό στους 50άρηδες που δεν μπορούν να δεχτούν την διαφορετικότητα, όπως και την ηλικία τους .»

Keywords
Τυχαία Θέματα