Περικλής Πετράκης:Το αντίπαλο δέος του Χειμωνέτου αποκαλύπτεται στο Onlycy.com‏!

10:02 30/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

“Μου είχαν ζητήσει αυτόγραφο νομίζοντας πως είμαι ο Γιώργος Χρήστου”!

O Περικλής Πετράκης  είναι γυμναστής στο επάγγελμα εξού και το καλοσχηματισμένο σώμα του. Μπορεί κάλλιστα και  έχει όλα τα φόντα για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρου του μόντελιγνκ.

Ο ίδιος πολύ χαμηλών τόνων -και αυτό φάνηκε στο πόσο διστακτικός ήταν για αυτήν τη συνέντευξη και φωτογράφηση- ξέρει πως το μόντελιγνκ  δεν είναι δουλειά πλέον που αποφέρει χρήματα για να μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς. Προτίμησε να εστιάσει και να ασχοληθεί με αυτό που αρχικά επέλεξε και σπούδασε- γυμναστής-  και σύντομα θα ασχοληθεί 

ως σύμβουλος επιχειρήσεων . Μπορεί κάποιοι συνομήλικοι  του που διαθέτουν ένα τέλειο  γραμμωμένο σώμα  να πετούν στα σύννεφα  και να χρησιμοποιούν το σώμα τους σαν αξεσουάρ  ή μέσα από την γυμναστική να καλύπτουν τις ανασφάλειες τους για άλλα θέματα, εκείνος θέλει να πατά γερά στη  Γή. Δεν χρησιμοποιεί την εμφάνιση του για να κάνει τον γκόμενο, ούτε για να βρίσκει δουλειές και στις μέρες μας αυτό συμβαίνει σε έντονο βαθμό.

Βλέποντας σε κανείς χωρίς να σε ξέρει προσωπικά , θα πίστευε πως είσαι μοντέλο. Αλήθεια γιατί  δεν ακολούθησες αυτό τον δρόμο; Δεν μπορεί να μην σε προσέγγισαν άτομα  από τον χώρο του μόντελιγκ ..

Καταρχάς να σε ευχαριστήσω Μιχάλη μου για την δυνατότητα που μου δίνεις να παρουσιάσω τις απόψεις μου για συγκεκριμένα θέματα της δουλειάς μου αλλά και το μελλοντικών μου σχεδίων.Πάμε στο δύσκολο λοιπόν κομμάτι(γελια)…Στην εποχή που ζούμε είναι πολύ εύκολο να σε προσεγγίσουν άτομα του συγκεκριμένου χώρου και ακόμα πιο εύκολο να ασχοληθεί κανείς.Έχουμε πολλούς τρόπους να διαφημίσουμε τον εαυτό μας λόγω της τεχνολογίας.Προσωπικά είχα την δυνατότητα της συγκεκριμένης επιλογής πολλές φορές ανά το παρελθόν αλλά προτίμησα να καταφέρω την αναγνώριση και την επιτυχία μέσα από την δουλειά μου.

Ποιο είναι το μυστικό για το καλοδιατηρημένο σώμα σου;

Εκτός από την δουλειά μου, είναι τρόπος ζωής .Δεν έχω φτάσει στο σημείο ποτέ  να κάνω υπερβολές στα γεύματα μου. Δεν θα στερηθώ τίποτα από αυτά που θέλω να τρώω. Με την γυμναστική συμβαδίζω .Ο Νο1 ανταγωνιστής μας είναι η ψυχολογία. Αν βρίσκεται σε θετικά επίπεδα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τρόπο ζωής ο οποίος μαζί με την γυμναστική και μια σωστή διατροφή, θα μας κάνει να νιώθουμε πολύ δυνατοί και υγιείς. Αν όχι πιστεύω ότι και να κάνουμε δεν θα νιώθουμε καλά.

Έχεις ένα καλοσχηματισμένο σώμα ,αλλά δεν είσαι αυτό που λέμε «τούμπανο».. Συνήθως οι γυμναστές είναι «φουσκωμένοι»  σε υπερβολικό βαθμό..

Γιατί το να γίνω «τούμπανο»  προδιαθέτει κάποιες άλλες ενέργειες και τρόπους τους οποίους δεν υποστηρίζω. Ο οργανισμός μας μπορεί να φτάσει μέχρι κάποια λογικά επίπεδα. Μετά υπάρχουν άλλοι τρόποι για να «ανέβεις το επίπεδο»  όπως λέμε .Αυτός ο τρόπος δεν ήταν ποτέ της επιλογής μου. Χαίρομαι την γυμναστική αλλά και αυτά τα οποία τρέφομαι.  Για να μην παρεξηγηθώ ..είναι επιλογή του καθενός τι επιλογές θα κάνει.

Να πούμε όμως ότι κάποια «απολλώνια» σώματα που βλέπουμε στα πε

Keywords
Αναζητήσεις
περικλης πετρακης
Τυχαία Θέματα