Πέφτουν τα γκαράζ στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου Λεμεσού, αλλά…

11:44 20/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Του Σωτήρη Νικηφόρου

Είναι γνωστό το σκηνικό, κυρίως για τους Λεμεσιανούς, στον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με τα αλυσοδεμένα γκαράζ του προσωπικού. Το πρόβλημα έλλειψης χώρου στάθμευσης ταλαιπωρεί μερίδα του προσωπικού αλλά φυσικά και τους ασθενείς/επισκέπτες.

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν σε λίγες μέρες τα γκαράζ θα πέσουν. Η ιστορία έχει ως εξής. Τα συγκεκριμένα γκαράζ ανήκουν κυρίως σε παλαιότερο προσωπικό του νοσοκομείου οι οποίοι και πλήρωσαν με δικά τους έξοδα την κατασκευή τους. Οι νεότεροι όμως εδώ και καιρό παραπονιούνται ότι δεν υπάρχει χώρος και

για αυτούς αφού όταν είναι άδεια τα γκαράζ είναι αλυσοδεμένα. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις μεταξύ των μελών του προσωπικού.

Έτσι η διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού αποφάσισε όπως γκρεμίσει όλα τα γκαράζ για να υπάρχει περισσότερος χώρος στάθμευσης για όλο ανεξαιρέτως το προσωπικό και να τελειώσει το θέμα με τις αλυσίδες. Έτσι κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα στάθμευσης για το προσωπικό αναμένεται να λυθεί.

Το δεύτερο θέμα που προκύπτει όμως, είναι ότι οι ασθενείς και επισκέπτες του Νοσοκομείου πλέον δεν θα έχουν καθόλου δυνατότητα πρόσβασης στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης αφού θα μπουν ειδικές μπάρες στην είσοδο οι οποίες θα μπορούν να ανοίγουν μόνο με τις ειδικές κάρτες τις οποίες θα προμηθευτεί όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Πλέον οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους μόνο στο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται ανατολικά, πίσω, από το Νοσοκομείο ή φυσικά στον ιδιωτικό (!) χώρο που κατασκευάστηκε τελευταία πληρώνοντας φυσικά το ανάλογο ποσό.

Αναμφίβολα το προσωπικό δικαιούται χώρο για να σταθμεύει τα αυτοκίνητα του. Θα ήταν καλό όμως να βρεθεί μια λύση ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερος ελεύθερος χώρος στάθμευσης για τους ασθενείς /επισκέπτες αφού είναι ο γνωστός ο χαμός που γίνεται ειδικά τα πρωινά στο Νοσοκομείο ενώ με το νέο σκηνικό τα πράγματα αναμένεται να γίνουν ακόμα χειρότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα