ΠΑΣΥΞΕ: Προσδοκίες για συγκράτηση των αφίξεων στα περσινά επίπεδα

16:12 22/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων θεωρεί πως υπάρχουν προσδοκίες για συγκράτηση των αφίξεων στα περσινά επίπεδα, αφού όπως προκύπτει από στοιχεία που δημοσιεύονται στο νέο τεύχος του περιοδικού «Ξενοδόχος» του ΠΑΣΥΞΕ η προσοχή του ξενοδοχειακού κόσμου της Κύπρου και όλων των εμπλεκομένων στην τουριστική βιομηχανία για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο στρέφεται στη ρωσική αγορά.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΞΕ αναφέρει πως «δεδομένης της μείωσης των κρατήσεων από παραδοσιακές

αγορές, προεξάρχουσας της Βρετανίας, η αναμενόμενη αύξηση των αφίξεων από τη Ρωσία ελπίζεται ότι θα μετριάσει τη ζημιά σε σύγκριση με πέρσι».

«Ελπίζουμε», γράφει η ανακοίνωση, «ότι οι αφίξεις από τη μεγάλη ρωσική αγορά θα περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις απώλειες και θα δώσουν και φέτος μια ανάσα στον κυπριακό τουρισμό. Αχτίδα φωτός μέσα σ’ αυτό το δυσμενές κλίμα αποτελεί η επικείμενη ανάληψη της προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου από την Κυπριακή Δημοκρατία».

Ο ΠΑΣΥΞΕ θεωρεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σ’ αυτή τη μεγάλη πρόκληση, η οποία συνιστά μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβολή της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού αλλά και ως χώρας υπηρεσιών και επενδύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα