«Πανηγύρι των Λουλουδιών» από τη Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη στην Πάφο

15:11 24/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εκδήλωση με τίτλο «Πανηγύρι των Λουλουδιών» διοργανώνει την προσεχή Κυριακή η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη, η οποία δραστηριοποιείται εθελοντικά στηρίζοντας 550 άπορες οικογένειες της επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους ανέφερε πως η Λέσχη αποτελεί τον αιμοδότη εκατοντάδων οικογενειών της επαρχίας Πάφου, προσθέτοντας πως δεκάδες εθελοντές με μόχθο και κόπο δίνουν ένα συνεχή αγώνα για τη στήριξη των συνανθρώπων τους τόσο με είδη πρώτης ανάγκης, όσο και με είδη ένδυσης και υπόδησης.

Σύμφωνα

με τον κ. Σοφοκλέους η επιτροπή της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη έχει αποφασίσει όπως τα πρώτα 1000 ευρώ που θα εισπράξει από την εκδήλωση της Κυριακής δοθούν προς ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, που στηρίζει άπορες οικογένειες εντός δημοτικών ορίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα στηθούν καφετέριες και περίπτερα που θα προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, ενώ θα γίνει και παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει διακόσμηση τριών αρμάτων με λουλούδια, ενώ θα υπάρχει τραινάκι, φουσκωτά, χοροί, κλόουν και Face Painting, σχέδια με σπίρτα, Water Walker (Δραστηριότητα σε πισίνα), άλογα και γαϊδουράκια, αγγειοπλαστική, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, αυτοκινητάκια και άλλες δραστηριότητες.

Επίσης θα στηθεί παζαράκι με κοσμήματα, λουλούδια και αρωματικά κεριά αλλά και γλυκά προς ενίσχυση της Λέσχης.

Keywords
Τυχαία Θέματα