Το πιο γλυκό χρώμα,για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ [ Εικόνες ]

Πολλές θα είστε εσείς που αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο κατάλληλο μακιγιάζ για το καλοκαίρι.

Ερωτήσεις όπως ποιο χρώμα να επιλέξετε καλύτερα, ποιο είναι αυτό που να αναδεικνύει και την ομορφιά του προσώπου σας και να φαίνεστε περισσότερο ατημέλητες παρά επιτηδευμένες !

Ένα χρώμα που σίγουρα θα μπορούσε εύκολα να ονομασθεί το «τυρκουάζ» του φετινού καλοκαιριού είναι το ροδακινί.

Ένα χρώμα τόσο εύκολο να χρησιμοποιηθεί από το πρωί έως και το βράδυ, με οποιαδήποτε ρούχα φοράτε.

Είναι

στο δικό σας … πινέλο, πόσο έντονο θέλετε να το κάνετε όπως και σε ποια περιοχή του προσώπου θα το χρησιμοποιήσετε. Μάτια, χείλια, ζυγωματικά και στα τρία μαζί το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου το απόλυτα καλοκαιρινό μακιγιάζ. Και στα νύχια των χεριών και των ποδιών είναι εξίσου βολικό, καλαίσθητο και της μόδας.

Μερικές ενδεικτικές προτάσεις, για δροσερές ιδέες !

Απαλά μου χείλη: οι παστέλ αποχρώσεις του ροδακινί είναι ιδανικές για σένα αν είσαι ανοιχτόχρωμη αφού αν έχεις σκούρα απόχρωση της επιδερμίδας καλό είναι να διαλέξεις μια πιο σκούρα απόχρωση και για τα χείλη. Στην ματ εκδοχή του η παστέλ απόχρωση του απόλυτου χρώματος της σεζόν συνδυάζεται τέλεια με παστέλ μάτια και έντονη γραμμή μαύρου άι-λάινερ!

Ματ ροδακινί μου χείλη: Οι αποχρώσεις του ροδακινί στα χείλη σου στην ματ εκδοχή τους είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να τολμήσεις φέτος. Ένα χρώμα που ταιριάζει σε εσένα όποιο χρώμα και αν έχουν τα μαλλάκια σου είναι η πιο σκούρα εκδοχή του. Είτε είσαι κοκκινομάλλα, ξανθιά ή καστανή η απόχρωση αυτή σε «γλυκαίνει» και σε μεταμορφώνει με άρωμα καλοκαιριού!

Και neon και ροδακινί: Αν δεν θέλεις κάτι πολύ έντονο όπως το κόκκινο αλλά θέλεις και ένα χρώμα που να είναι απόλυτα καλοκαιρινό, τότε το ροδακινί στην neon έντονη εκδοχή του είναι με το μέρος σου! Διάλεξε την φωσφοριζέ εκδοχή του πιο ζουμερού χρώματος της σεζόν και άφησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου σε απαλούς τόνους!

Νύχια μου: αν θέλεις ένα πιο απαλό χρώμα για τα νύχια σου που ναι μεν εντυπωσιάζει αλλά δεν κάνει και «μπαμ» τότε το χρώμα του ροδάκινου σου δίνει τη λύση. Δύο «χέρια» είναι αρκετά για να εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα που θέλεις σε παστέλ ροδακινί και πιο σκούρο πορτοκαλί χρώμα.

Keywords
Αναζητήσεις
το απόλυτοκαλοκαιρινο μακιγιάζ
Τυχαία Θέματα