Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς του Συνδέσμου “Ένα ΌνειροΜια Ευχή”

09:42 15/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει το 13ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς, αύριο Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012, στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη, δίπλα από το Μακάρειο Νοσοκομείο.
Το Πανηγύρι είναι υπό την αιγίδα της Επίτιμης Προέδρου του Συνδέσμου κας

Φωτεινής Παπαδοπούλου, η οποία και θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την τελετή έναρξης της εκδήλωσης, στις 6 μ.μ.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι όλες οι εισπράξεις από το Πανηγύρι θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», για πραγματοποίηση ευχών των παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και για οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.

Τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση υποστηρίζει το Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους (ΑΓΟ) του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με χορούς και επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής , τάε-κβο-ντο, σάμπο και τζούντο.

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με μοτοσικλέτα, να παίξουν διάφορα παιχνίδια και να ζωγραφίσουν. Στο χώρο θα πωλούνται διάφορα προϊόντα που έχει εξασφαλίσει ο Σύνδεσμος δωρεάν. Ανάμεσα σε άλλα θα πωλούνται κέικς και γλυκά που θα φτιάξουν κυρίες στο σπίτι τους, είδη του Συνδέσμου, ψαράκια στη γυάλα, βιβλία, λουλούδια και διάφορες κατασκευές. Οι επισκέπτες του Πανηγυριού θα μπορούν να απολαύσουν διάφορα φαγητά και εδέσματα, όπως σουβλάκια, σιεφταλιές, πίτσα, χαλούμι στην πίτα, πίτα της σάτζιης, αναψυκτικά, μπύρες, χυμούς, νερό και άλλα, καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα