Πάφος : Πάνω από 1500 εθελοντές στην εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do it Cyprus»

19:31 5/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Πέραν των 1500 εθελοντών έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Επαρχία Πάφου για να συμμετάσχουν στην εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do it Cyprus» που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο, σύμφωνα με τους Δημάρχους Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγειας και Πόλης Χρυσοχούς.

Στην εκστρατεία στην Επαρχία Πάφου συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι, Κοινότητες και οργανωμένα σύνολα όπως οι κυνηγοί, ακαδημίες και σωματεία ποδοσφαίρου

και θα καθαρίσουν περιοχές εντός των ορίων τους στην Πέτρα του Ρωμιού μέχρι και τον Παχύαμμο.

Σύμφωνα με τις Τοπικές Αρχές της Επαρχίας το μήνυμα που θα στείλουν οι πολίτες της Επαρχίας Πάφου μέσω της εκστρατείας που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου , είναι αυτό της προστασίας και διαφύλαξης του φυσικού περιβάλλοντος .

Ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως ο Δήμος του είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα καθαριότητας και ευπρεπισμού του διαμερίσματος και διοργανώνει σε τακτά χρονιά διαστήματα εκστρατείες με στόχο την εμπέδωση της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως ο Δήμος Γεροσκήπου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της καμπάνιας, θα οργανώσει αύριο Κυριακή εκστρατεία καθαριότητας που θα περιλαμβάνει όλο το παραλιακό μέτωπο Γεροσκήπου ξεκινώντας από την πλαζ της Γεροσκήπου.

Στην καμπάνια, είπε, χαρακτηριστικά συμμετέχουν πολίτες από διάφορες χώρες σε όλον τον κόσμο καθιερώνοντας καθαρισμούς, ενώ αύριο συνέχισε “ πραγματοποιείται η μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού του νησιού με περισσότερους από 9 χιλ. εθελοντές”.

Το «Let’s do it Cyprus» είναι μέρος της καμπάνιας «Let’s do it World» μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές ομορφιές του κόσμου από τα σκουπίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα