Ουγγαρέζος για Μπαλατσινού: «Επιτέλους ξεμπούκωσε»! Έξαλλη παρουσιάστρια! ΒΙΝΤΕΟ

17:54 22/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Άλαλη η Ελισάβετ Σπανού με τα σχόλια για Σωτηροπούλου και Αλεξάνδρου – Ξέσπασε ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Εγώ φταίω για την καταστροφή»!

Το έλα να δεις έγινε για περίπου δέκα λεπτά στο Πρωινό mou με αφορμή ένα βίντεο με δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου, όπου μεταξύ άλλων μιλούσε και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πολλά μέτωπα δημιουργήθηκαν στο πάνελ της εκπομπής και η κατάσταση ξέφυγε σύντομα εκτός ορίων…Αρχικά, η Ελισάβετ Σπανού παρακολουθούσε με αμηχανία το βίντεο αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν, καθώς οι συνεργάτες της έκαναν αναφορά και στη δική της εμπλοκή στο θέμα. Στη συνέχεια

κι ενώ ο Άρης Καβατζίκης τάχθηκε κατά της δημοσιότητας που έχει πάρει η Τόνια Σωτηροπούλου μετά την εμφάνισή της σε μια σκηνή του James Bond, η έντονη διαφωνία της Τζένης Μπαλατσινού επέφερε το μοιραίο…

«Επιτέλους ξεμπούκωσε! Ξέρασε την Καλομοίρα!», φώναζε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την παρουσιάστρια, συνοδεία της οχλαγωγίας των τεχνικών. Το χαμόγελο στο πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσινού, σύντομα, έδωσε τη θέση του σε ένα αυστηρότατο, φανερά ενοχλημένο ύφος. «Να σταματήσουμε τη συζήτηση σε επίπεδο συνθήματος και να μιλήσουμε κανονικά!». είπε.

Τη σιωπή και έκπληξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου διαδέχτηκε ένας τρικούβερτος καβγάς μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου και του Άρη Καβατζίκη, σχετικά με τις κοπέλες που είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς στα εξώφυλλα των περιοδικών του. «Εγώ φταίω για την καταστροφή!», είπε ο παρουσιαστής πετώντας το στυλό του στο τραπέζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα