Όργια Elizabeth Taylor με John Kennedy και Ronald Regan!

19:04 12/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μια είδηση βόμβα είδε το φως της δημοσιότητας και έρχεται να ταράξει τη showbiz!

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το βιογραφικό βιβλίο της Elizabeth Taylor με τίτλο: «Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame» και θα μάθουμε τις απόκρυφες πληροφορίες της ερωτικής ζωής της star του κινηματογράφου!

Σύμφωνα λοιπόν με τη βιογραφία της, η Elizabeth είχε κάνει σεξ με τουλάχιστον δυο  αμερικανούς προέδρους, Ronald Regan και John Kennedy.


Κολλητή φίλη της ηθοποιού αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που τις εκμυστηρεύτηκε η Taylorλέγοντας πως  «ο Regan μου φερόταν λες και ήμουν ενήλικη και αυτό μου άρεσε.

Καθίσαμε στον καναπέ του και μπορούσα να καταλάβω ότι με ήθελε, αλλά δίσταζε να κάνει την πρώτη κίνηση. Οπότε πήρα εγώ πρωτοβουλία. Μετά από ένα μισάωρο φασώματος στον καναπέ, τον πήρα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα».

Αυτό κι αν είναι είδηση… .Η ανήλικη τότε Elizabeth κοιμήθηκε με τον 36χρονο μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ. Ακόμα πιο .. «πικάντικο» είναι το γεγονός ότι είχε πάει στο σπίτι του Kennedy με σκοπό να συζητήσει μαζί του έναν ρόλο.
Τη βιογραφία της υπογράφουν δυο ερευνητές, οι Danford Prince και Darwin Potter.

Πέρα από την πρώτη συνάντηση Taylor-Kennedy  όμως, περιγράφουν και ένα party οργίων, όπου ηηθοποιός έκανε γυμνή μπάνιο με τον επίσης γυμνό JFK στην πισίνα του σπιτιού του, ενώ ήταν παντρεμένος!!

Και δεν έφτανε αυτό, αλλά εμπλέκεται κι άλλος στο ερωτικό παιχνίδι και συγκεκριμένα ο Robert Stack, ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος και ήταν ο τρίτος κρίκος του ερωτικού τριγώνου.

Η Elizabeth κοιμήθηκε επίσης με τους Paul Newman, Eroll Flynn και πολλούς ακόμα γνωστούς της εποχής…

Keywords
Τυχαία Θέματα