Οι φωτογραφίες της Λοτσάρη και η απάντηση του Σκορδάλη. Τι δηλώνει ο ίδιος για τις επίμαχες φωτο!

12:12 21/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τι ακριβώς συμβαίνει με την Νίνα Λοτσάρη και τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη; Δεν είναι λίγος ο καιρός που οι φήμες για χωρισμό τους είχαν κάνει το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Σκορδάλη ήταν γρήγορη, άμεση και κατηγορηματική. «Με την Νίνα δεν έχουμε χωρίσει. Τα δημοσιεύματα είναι ψευδή», έλεγε εκείνος αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα και για εξώδικα σε όσους είχαν γράψει την είδηση αλλά την είχαν αναπαράγει. Την προηγούμενη Κυριακή η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δημοσίευσε

φωτογραφίες της Νίνας Λοτσάρη με νεαρό να φιλιούνται σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα σε παραλία της Κέρκυρας από όπου κατάγεται εκείνος.

Τι ακριβώς συμβαίνει τελικά με τον έγγαμο βίο του ζευγαριού;

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη ο οποίος μας δήλωσε: «Αγαπάμε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον γι’ αυτό είμαστε και μαζί με την Νίνα και προχωράμε κανονικά», μας είπε ο Κωνσταντίνος στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Όταν τον ρωτήσαμε αν είναι μαζί με την Νίνα ως ζευγάρι και όχι επαγγελματικά δεν θέλησε να μας δώσει συγκεκριμένη απάντηση. Τόνιζε συνεχώς ότι την ώρα που μας μιλούσε βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Ρόδου μαζί με την σύζυγό του Νίνα Λοτσάρη με προορισμό την Μαδρίτη. Ο θεατρικός παραγωγός δεν ήθελε να σχολιάσει τις φωτογραφίες της συζύγου του μαζί με το νεαρό και για μια ακόμη φορά μας τόνισε ότι: «Είμαστε πάρα πολύ καλά με την Νίνα, τώρα φεύγουμε Ισπανία για ένα μεγάλο project που ελπίζουμε να πάει καλά. Έχουμε άριστες σχέσεις, τόσες μέρες ήμασταν με τα παιδιά μας και τώρα φεύγουμε για εξωτερικό γιατί έχουμε πολύ δουλειά». Τι ακριβώς συμβαίνει τελικά με το συγκεκριμένο ζευγάρι πραγματικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει και να βγάλει συμπεράσματα, τουλάχιστον από τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Σκορδάλη. Άνθρωποι μάλιστα του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού κάνουν λόγο για πολλές εκπλήξεις που θα υπάρξουν στο σύντομο μέλλον αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης και η Νίνα Λοτσάρη είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Τα συμπεράσματα δικά σας….

Keywords
Τυχαία Θέματα