Οι Ευρωπαίοι Εταίροι πρέπει να επιδείξουν αλληλεγγύη λένε οι οικολόγοι

13:26 13/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ως Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θεωρούμε ότι οι ευρωπαίοι εταίροι μας, πρέπει να επιδείξουν την πρέπουσα κοινοτική αλληλεγγύη και να ανταποκριθούν θετικά στο αίτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, για περαιτέρω βοήθεια μέσω πρόσθετων κονδυλίων και αυξημένων ποσοστών συγχρηματοδότησης για την Πολιτική συνοχή και την Πολιτική Αγροτικής Ανάπτυξης για το 2014-2020.

Παράλληλα εισηγούμαστε να συγκροτηθεί ένα ενιαίο μέτωπο με τις άλλες χώρες του νότου, οι οποίες υποφέρουν από τα ίδια συμπτώματα, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Να ζητηθεί βοήθεια η οποία θα κατευθυνθεί

στους τομείς της ανάπτυξης. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει επανεκκίνηση στις οικονομίες των νότιων χωρών και θα μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από τη φτώχεια και τη μιζέρια.

Πρέπει να γίνει μια συλλογική προσπάθεια από όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να ευαισθητοποιηθούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα,ανέφερε στην δήλωση της η Εκπροσώπος Τύπου Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κα. Ελένη Χρυσοστόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα