Οι Αμμοχωστιανοί συνεχίζουν να ελπίζουν για επιστροφή, λέει ο Α.Γαλανός

18:24 8/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Θα παραμείνουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας και “ταπεινοί καντηλανάφτες για να κρατούμε άσβηστη τη φλόγα της επιστροφής και στο διάβα του χρόνου, ελπίζουμε να βρούμε την πόλη μας και το χαμένο εαυτό μας”, ανέφερε σήμερα ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός, στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας, στο Δημαρχείο της κατεχόμενης πόλης, που βρίσκεται στη Λεμεσό.

Ο κ.Γαλανός ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και όπως του χρόνου, η κοπή της βασιλόπιτας γίνει σε μια ελεύθερη Αμμόχωστο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως το 2013 θα είναι καλύτερο από το 2012.

“Είναι δύσκολες μέρες για να κάνει

ένας ευχές και δεν είναι τόσες πολλές οι ελπίδες, όπως παρουσιάζεται σήμερα η κατάσταση στο Κυπριακό, όμως ελπίζουμε στο Θεό και αντλούμε από αυτόν αποθέματα δυνάμεων για να συνεχίσουμε, γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι 39 χρόνια αγώνων έχουν πάει χαμένα”, συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε δε πως “θα έρθει η ώρα της δικαίωσης και της επιστροφής γιατί δεν μπορεί να επικρατήσει το άδικο”, ενώ αναφερόμενος στην οικονομική κρίσης είπε πως “δυστυχώς ο λαός μας σήμερα, αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα, ένεκα της απληστίας και ασυδοσίας κάποιων και ίσως κάποιων που ξέχασαν ότι πρέπει ακόμη να φυλάσσουμε Θερμοπύλες”.

Της τελετής κοπής της βασιλόπιτας προηγήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα