Ο Υπουργός Δικαιοσύνης συζήτησε στην ΑΔΕ Λάρνακας τρόπους δίωξης του εγκλήματος

19:16 23/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συζήτηση για τη δίωξη του εγκλήματος στη Λάρνακα είχε το μεσημέρι με τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος ξεκίνησε τις επισκέψεις του στις ΑΔΕ της ελεύθερης Κύπρου από τη πόλη του Ζήνωνα λόγω και του τελευταίου επεισοδίου, όπως είπε, που σημειώθηκε με τη βία στα γήπεδα.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Νικολάου είπε ότι η επίσκεψη στην Λάρνακα «εντάσσεται στα πλαίσια τακτικών συναντήσεων με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις με την ευκαιρία

και των εορτών» προσθέτοντας ότι θα επιδιώξει να έχει συναντήσεις με όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις στην ελεύθερη Κύπρο τόσο για να ευχηθεί στα μέλη τους, αλλά και «για να γίνει μια αξιολόγηση της όλης πορείας και κατάστασης».

Είχαμε, συνέχισε ο Υπουργός «την ευκαιρία να γίνει μια αξιολόγηση του πώς προχωρούμε με τη δίωξη του εγκλήματος, τον ηλεκτρονικό τζόγο, τα καζίνο, τα ιδιωτικά γραφεία ασφάλειας, καθώς και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε αναφορικά με τη βία στα γήπεδα, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση των μελών, θέματα εκπαίδευσης και ανταπόκρισης στο καθήκον».

Πρόσθεσε πως «έγινε μια ευρύτερη αξιολόγηση και στη βάση των συμπερασμάτων, των υποδείξεων ή ακόμα και των εκτιμήσεων που βγήκαν από τα ίδια τα μέλη (της Αστυνομίας) τα οποία είχαν την ευκαιρία ελεύθερα να εκφράσουν τις απόψεις τους και να έχουμε ένα εποικοδομητικό διάλογο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Υπουργός είπε πως η Λάρνακα επιλέχθηκε ως η πρώτη πόλη για την επίσκεψη αυτή «λόγω και του τελευταίου επεισοδίου που είχαμε με τη βία στα γήπεδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα