ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ : «ΕΛΕΝΗ, ΘΕΛΩ €1.600.000»!!! Αυτή είναι η αγωγή του Λάτσιου κατά της Μενεγάκη

17:44 23/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Άπλετο φως στο δικαστικό θρίλερ που συγκλονίζει την ελληνική showbiz – Τα σπίτια, τα οικόπεδα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί – «Δεν θέλω διάλογο με την Ελένη» – Το ραντεβού που δεν έγινε ποτέ και έφερε την έκρηξη.

Το «Yes!» προκαλεί και σήμερα σεισμό! Δημοσιεύει αποκλειστικά την αγωγή που έχει καταθέσει ο Γιάννης Λάτσιος κατά της Ελένης Μενεγάκη,

αλλά και την απάντηση της παρουσιάστριας στους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της ρίχνοντας άπλετο φως στο δικαστικό θρίλερ που συγκλονίζει την ελληνική showbiz. Ένας πόλεμος αδυσώπητος, αφού το άλλοτε πιο διάσημο ζευγάρι δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και είναι αποφασισμένο πλέον να δώσει τη μάχη του μέχρι τέλους για τη χρυσή περιουσία. Πρώτοι αποκαλύψαμε ότι ο Λάτσιος ισχυρίζεται πως «δεν υπάρχουν περιθώρια διαλόγου με την Ελένη» όπως και ότι η Μενεγάκη απάντησε με αγωγή στην αγωγή του πρώην άντρα της.

Οι δυο τους εδώ κι ένα μήνα περίπου έχουν σταματήσει να μιλούν. Το λόγο έχουν πάρει οι δικηγόροι τους και τα δικαστήρια. Σπίτια, οικόπεδα και τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν πέσει πάνω στο… νομικό τραπέζι. Ο «πόλεμος των Ρόουζ» α λα Ελληνικά όχι μόνο έχει ξεκινήσει αλλά βρίσκεται στην κορύφωσή του, χωρίς καμία διάθεση να σηκωθεί λευκή σημαία.

To σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Yes!» στις 18 Δεκεμβρίου από την εκδίκαση της αγωγής του Λάτσιου κατά της Μενεγάκη δύο ημέρες πριν αλλά και το φωτογραφικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται στην Ευελπίδων και να κάθεται στην αίθουσα του δικαστηρίου παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή τη συζήτηση της υπόθεσης, προκάλεσε σάλο. Σήμερα το «Yes!» προκαλεί νέο πάταγο, αποκαλύπτοντας όλη την αγωγή του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα