Ο βουλευτής Νίκος Νικολαΐδης μελέτησε προβλήματα της Ερήμης

14:42 12/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την κοινότητα Ερήμης επισκέφθηκε, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις κοινότητες της Επαρχίας Λεμεσού για συζήτηση και μελέτη τοπικών προβλημάτων, ο βουλευτής Λεμεσού Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Νίκος Νικολαΐδης

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά την επίσκεψή του ο κ. Νικολαΐδης συζήτησε στο Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας τα προβλήματα και τα αιτήματα της κοινότητας, στην παρουσία του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Ερήμης, μελών του κοινοτικού συμβουλίου και απλών πολιτών.

Τους παρευρισκόμενους απασχόλησαν

ιδιαίτερα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την καθυστέρηση που παρατηρείται σε ζητήματα δέσμευσης τεμαχίων από το Τμήμα Αρχαιοτήτων, το έργο της επιδιόρθωσης και ανάπλασης του παλαιού δρόμου Λεμεσού-Πάφου που βρίσκεται στα όρια της κοινότητας, το θέμα της αναστολής της διαδικασίας απαλλοτριώσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών και άλλα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Νικολαΐδης, ανέφερε ότι κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα και ανέφερε ότι θα συμβάλει θετικά με κάθε τρόπο, τόσο προς αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων αλλά και προς την υλοποίηση όσο το δυνατό πιο γρήγορα των διάφορων αιτημάτων του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα